Spela med de nordiska gudarna!

Vem hade inte velat ge sig ut på ett äventyr i ren nordisk krigaranda och stå upp emot olika gudar, gudinnor och se hur deras fantastiska magiska förmågor spelar till din fördel eller inte? Det är just detta som NetEnts Hall of Gods Slot ger dig som spelare. Denna spelautomat är uppradat med fem hjul på tre rader och hela 20 vinstlinjer och lägg även till att spelet har en progressiv jackpott! Så vad väntar du på? Har gudarna en gås oplockad med dig eller ler deras gudomlighet mot dig? Ta reda på det idag.

Hur spelar jag Hall of Gods?

Som många andra spelautomater har du chansen att välja hur mycket du vill satsa per snurr. Detta är väldigt bra delvis för att du kan antingen spela för småslantar som inte gör att du går bankrutt men ger dig också chansen att spela för stora vinster. Myntvärdet som du kan ändra går från låga €0,01 och upp till €0,50 och upptill finns det fem olika insatsnivåer man kan spela. Alltså så ger denna typen av casinospel en varians från €0,20 och upp till hela €50 per snurr, vilket gör så du kan anpassa din insats exakt hur du vill.

Symbolerna man ska leta efter

När man väl satt igång sitt spel på NetEnts Hall of Gods så finns det självklart vissa symboler man ska hålla ett extra öga på. Dessa symbolerna kommer ge dig chansen att vinna antingen free spins eller sätta igång ett bonusspel som kan ge dig miljontals kronor i utbetalning. Vi kommer gå igenom de olika symbolerna och vad de gör så att du har mer koll på vad som du ska kolla efter.

  • Wildsymbolen – Kommer i form av en orm (troligtvis midgårdsormen). Denna fungerar som en wild eller stacked wild vilket gör att varje wildsymbol expanderar till att täcka hela hjulet vilket i sig kommer öka dina chanser till att vinna pengar markant.
  • Scattersymbolen – De två klassiska korparna Hugin och Munin representerar scattersymbolerna i denna spelautomat. Vad som är speciellt med denna symbolen är att om du får tre av dessa symboler så får du en vinst, oavsett om de ligger på en vinstlinje. Dessutom får du free spins som uppgår till maximalt 20 och alla dina vinster under dina free spins är multiplicerade med 3. Självklart finns det chans att vinna mer free spins under detta läge.
  • Bonusspelet – Det är denna man letar efter när man spelar på Hall of Gods. Genom att få minst tre hammare på en vinstlinje kommer du förflyttas till en ny spelskärm där bonusspelet äger rum. Här kommer du mötas av 15 olika sköldar och du ska, i ren krigaranda, förstöra dessa. När du krossat sköldarna kommer du få chansen att antingen få vinster, som mynt, eller får du tre lika symboler i form av Mini, Midi eller Mega jackpot så har man automatiskt kammat hem vinsterna i dessa.

Är gudarna värt att be till?

När man hör att NetEnt står bakom denna spelautomat har man direkt höga förväntningar på hur spelet ska vara. Och de gör oss inte besvikna. För oss som tillhör norden så kommer vi känna oss som att denna spelautomat är som gjort för oss och vi kommer inte sluta innan vi fått någonting tillbaka. Så om du får chansen så rekommenderar vi er att testa denna välgjorda och fartfyllda spelautomat från NetEnt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Musikfestivaler Handlar Inte Bara Om Musiken

Sedan några år tillbaka så har vi börjat att se att allt fler musikfestivaler har anordnats på en årlig basis.…